Zaterdag 7 april 2012 om 14:30
Vertrek / Aanwezig 13:30
Sportpark De Ribbe
Scheidsrechter: P. Hiemstra
Grensrechter: B. van Beenen
 
vv Q.V.C. 2 DWP 2
1 0

73' Douwe Bouma (Jan Willem Albada)

 
Ja hoi hier Douwe weer,
Deel 1/3
Ik hef vanneweek heel veul complimenties had over mien stukje dus ik denk ik nim de pen nog maar es ter hand.
Eigenlijk fien ik dat de men of the match niet self een stukje mut skrieve , maar ja ik draai mien hand er ook niet foar om.
De ingrediënten foar een perfecte voetbalpartijtje waren aanwezig, Een perfecte grasmat, een strak blauwe lucht en een bakhuuster scheidsrechter.
De foarbereiding was ok redelijk, er waren zelfs quizvragen bij die ik ok wist. Jammer dat die Pankoek zich weer niet goed foarbereiden had en niet eens wist hoeveel punten oanse teugenstander had.
De opstelling was ook naar tevredenheid want ik mocht weer samen met mien broertsie op het middenveld, en ok mooi dat mien trouwe fans er ok weer waren.
Wedstried verslag volgt.
Deel 2/3:
So at jim sinds vorige week fan mij went binne doen ik ut in etappes. Drinke en ete is bij mij ok belangriik, ut lukt dus niet in ien keer un stukkie te skrieven, helemaal niet op zaterdag. Krekt weer even un droog wussie en un heintje had en ken ik dus weer even.
So at ik al sei stond ik naast oans Geert op't middenveld. Voor mij een compliment om op son belangriik plak te staan. Dus ekstra mien best doen vandaag. Diekstra had weer un droomopstelling maakt dus ut moest goed komme! Verder was dhr. Van Beenen ut Warns de grens dus wie doet je wat!
Na un paar keer luusterd te hewwen naar de woorden fan mien teugenstander hek eerst mar navraag deen, bliekt die kerel ut Rusland te kommen. Snapst der toch niks fan, wat mut son vent hier helemaal. Mar ik mocht wel teugen em opbokse, hij had namelijk nogal wat meer pondsies as mij... Kest sien dat ik eigenliik un lichtgewicht bin! Trainer hoorst dat? Mar klaar balle kon der wel, of ut in sien bovenkamer op un rijtsie war is un tweede (toefallig, der voetbal ik in!, met nog wat kwa-jonges).
Verder wast ok wel gochum, die spits fan hun, die bij Auke stond, had mien stukkie fan foarige week ok lezen. Selfs fan die kant kreeg ik complimenten. Ik denk derom dat ik niet meer stoppe ken.
Oh ja, in de eerste helt he we ok nog voetbalt, ut bleef 0-0 en die rus had toch nog un paar goeie acties..

Deel 3/3
Ja hier bin ik weer, de mosterd waar op dus hef krek efkes wat bij mien broerke ophaald. Want ja der mot toch wat bij zo'n wurstie. Maar nou even serieus: de tweede helt: In de rust hef ik an geven dat ik niet meer 100% waar, ok de andere goalgetter fan voruge week waar niet helemaal mear fris dus we vroegen ut de trainer der even rekening met kon houden. We starten de tweede helt beter dan de eerste en langzaam begon de wedstriid onze kant ut te kantelen. Eerst kreeg de Pannekoek een kans bij een corner fan JWA en later hat ons spitske ok nog een kanske, maar werd der met de quizvragen scherp waar, miste dy dat in ut veld (vraag voor volgende week: hoelang staat ons spitske al droog??) Inmiddels stonden beide wissels klaar en ik docht ha lekker onder de douche, maar niks fan dit alles ik mocht un linie naar achteren en ik mut sege dat fien ik ok wel een lekker plekie. Ken ik lekker de ballen de hoeken in crosse. En ik hoef niet so te lopen, wat met drie slopers foar mie hoef ik niet zoveel te herstellen en ken so no en dan efkes met naar voren. En ik mot sege der hef ik wel een neuske foar wat bei de eerste kear waar ut drekt raak. Ik kreeg een baltsje fan JWA breed en ik moest drekt aan Sjoerd denke: SCHIETTTTTTE en omdat we dat bei de warming up hadden oefent waar ut natuurlijk raak!! De wedstriid heffe derna niet mear ut handen geven en so konden we weer drie puntsjes bei ons totaal bei skrieve!! Gelukkig had ut eerste elftal nog een puntsie haalt in de 90e minuut sodat we met sien allen naar Bate konden om een heintje. De eerste heffe lekker buten in ut sontsje opdronken (onder luidruchtige muziek fan ut eerste, mut mar efks bei de koppie langs, hef nog wel een paar andere cd'tsjes foar him) Nou ik hef weer met genot ut stukkie schreven, ik sud seche een prettig weekend!!!!

Oh ja ik hoop so ie so wat fan ut eerste te horen dizze week want ik bin gigantisch in vorm!!! En anders, mien stukkies bin ok niet onaardig, bakkertsje

Reacties (3)

Nr. 5 schreef op zaterdag 7 april 2012 om 21:50
Wat een verborgen talenten het die man, schitterd!!

nr.4 schreef op zondag 8 april 2012 om 10:40
wederom grote klasse Douwe!
moderne boer schreef op zondag 8 april 2012 om 11:23
Inderdaad wat een talent , de auteur van het derde was er zaterdag niet bij daarom hierbij de wapenfeiten mischien kun jij er wat moois van maken. CVVO 5-QVC 3 5'0-1 Anton 8' 0-2 Jorrit
46' 0-3 Jorrit 65' 0-4 Anton en let op! 75' Sahiep 0-5 een wereld goal.Wissel Catrinus voor Duije en Jelle voor Sjoerd. Sportvriend maak er wat moois van ,5 korte etappes is ook prima!
Naam:
Email:
Bericht:
Team G. Pt.
1. Waterpoort Boys 2 20 42
2. vv Q.V.C. 2 19 37
3. Delfstrahuizen 2 20 34
4. SC Joure 2 20 32
5. Heerenveense Boys 3 19 29
6. DWP 2 20 25
7. Bant 2 20 24
8. Oudehaske 2 20 24
9. CVVO 3 20 23
10. NOK 2 20 22
11. Olympia'28 4 20 13
Sportpark de Ribbe
Koeweg 7
8715 EN Stavoren

tel. 0514 68 17 13