• Daar het jaar ten einde loopt nog even mooi sponsornieuws! We kunnen wederom met trots melden dat we de Sponsorgroep weer uitbreiden. Ditmaal hebben we AIRPRESS uit Leeuwarden bereid gevonden QVC te steunen. Directeur Artur Jankowski woont aan de Traankokerij en is enthousiast voetbalfanaat en onderstreept dit door onze lokale trots te sponsoren. Een geweldige opsteker voor onze club om in deze lastige tijd een mooi bedrijf met gedreven mensen aan onze club te binden.
  Bij deze nogmaals hartelijk dank voor deze mooie samenwerking!

  Airpress
  Voor technische mensen behoeft Airpress eigenlijk geen introductie, een zeer bekend compressor merk welke in menig werkplaats en garage is te vinden.

  De eerste compressor van Airpress kwam al in 1956 op de markt. In dat jaar ontwikkelden Doeke de Vries en zijn vader Harmen de Vries hun eerste zuigercompressor.
  Deze zuigercompressor was zo'n groot succes dat de familie de Vries begon met de eerste K-Serie luchtcompressoren onder de naam Airpress. Ondertussen worden de Airpress compressoren verkocht door heel Europa.
  Via een uitgebreid netwerk van dealers kunt u in geheel Nederland, maar ook in Belgiƫ, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechiƫ, Hongarije en zelfs Griekenland Airpress compressoren kopen.

  LINK