• -Vanaf 29 september 18:00 uur gaan sportkantines tijdelijk dicht.

  -Vanaf 29 september 18:00 uur is publiek 3 weken lang niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor professionele sportwedstrijden als voor amateurwedstrijden.

  -Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?
  Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs/vaders en moeders niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. Kinderen bij de toegang afzetten en weer ophalen. Blijf dus buiten de toegangspoort van ons complex.


  -Mogen sporters die klaar zijn met hun wedstrijd of training blijven kijken naar een andere training of wedstrijd? Nee. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.


  -Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?
  Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.


  -Mogen ouders naar sportwedstrijden van kinderen komen kijken?
  Nee. Dat mag vanaf 29 september niet meer. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken. Kinderen bij de toegang afzetten en weer ophalen. Blijf dus buiten de toegangspoort van ons complex.

   

  Verder zullen er tijdens trainingen en/of wedstrijden alleen bestuursleden en personen die een functie bij QVC bekleden aanwezig zijn. Deze groep draagt zorg voor het zo “normaal” mogelijk verlopen van de trainingen en/of wedstrijden en zal waar nodig handhaven op de door de overheid opgelegde maatregelen.

  Heb begrip voor de opgelegde maatregelen en maak het al die mensen die zich belangeloos voor de club inzetten niet al te moeilijk. Heb respect voor de mensen die er nou juist voor zorgen dat er nog steeds gevoetbald kan worden.

  Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we z.s.m. weer naar een normale situatie toe kunnen!!

  Bestuur vv QVC