• Het bestuur van QVC heeft een akkoord bereikt met Niels Boot om volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij onze vereniging.
    Niels(34) is geen onbekende bij QVC. In zijn jongste jaren heeft Niels veel tijd doorgebracht bij QVC toen pa Loet Boot in zijn eerste termijn bij QVC vijf jaar de hoofdtrainer was bij de Quick – Valken – Combinatie.
    De afgelopen jaren is Niels twee seizoenen werkzaam geweest bij SF Deinum. Beide seizoenen werd er een periodetitel gepakt maar promotie via de nacompetitie bleef echter uit.
    Vanaf 2017 is Niels zeer succesvol trainer geweest bij Sneek Wit Zwart. Als hoofdtrainer van de zaterdagtak wist Niels de ploeg van de 5e naar de 3e klasse te loodsen. Door corona eindigde het sprookje en werd een derde promotie op rij hem niet gegund. Door koerswijziging van de Sneker club waarbij het prestatievoetbal voortaan alleen maar op de zaterdag word geconcentreerd is Niels nu als assistent-trainer een belangrijke pion binnen de technische staf van de wit-zwarten.
    QVC feliciteert Niels en wenst hem en zijn spelers alvast veel succes!!