• 03-10-2020

  Na een week geen wedstrijd te mogen spelen, mochten we vandaag er weer tegen aan. En dat tegen de fanatieke meiden uit Idskenhuizen.
  QVC had ook wat versterking meegenomen vanuit de meisjes. Ingerrrrrr en Lotte mochten deze keer ons team versterken.

  Jammer genoeg mochten er geen supporters aanwezig zijn vandaag, maar de vereniging had een goed alternatief geregeld door middel van een livestream dat onze supporters de wedstrijd konden volgen vanuit hun thuis.

  De meiden van Q.V.C waren er klaar voor. De wedstrijd gaat beginnen. VVI had de aftrap. Jan Bouma checkte of iedereen er klaar voor was en floot op zijn fluit. De wedstrijd was nu echt begonnen.
  VVI kwam sterk naar voren toe, maar dit werd al snel afgekapt door de verdediging van Q.V.C. Zo ging het een tijdje door. Q.V.C had kansen maar de meiden uit Idskenhuizen hadden ook kansen. Het was nek aan nek. Spannende pot dus.

  Op een gegeven moment had QVC een mooie actie naar de goal toe. De Drama Queen en de Dove hadden samen een mooie kaats met zijn 2en en schoot the Queen of Drama de bal in de goal! Iedereen was blij en rende naar haar toe. Maar ohnee? Prankje. Het was buitenspel en de scheids zag dit pas laat en werd de goal afgekeurd. Jammer.. Volgende keer beter.

  Niet veel minuten na deze actie, had QVC even een corner gefixt. VVI schoot met snelheid de bal achter de lijn, want er werd keihard op die bal gejaagd door QVC.
  Cornerina mocht even optreden om deze corner te nemen. De Wals kwam vanuit achteren ook mee. De corner werd genomen en deze kwam hoog bij de tweede paal terecht. En daar was ineens de Dove! Zij had mooi doorgelopen naar de goal en schoot de bal in het net! Yes! 1-0 voor QVC!

  Niet lang na deze goal, floot de scheids op zijn fluit en was het rust. Beide teams gingen naar de kleedkamers. QVC had een sterke vergadering samen met de kippenboer.

  De tweede helft ging weer beginnen en QVC had volle moed.
  Ingerrrr en Lotte gingen warmlopen voor de tweede helft. Zij mochten het proberen om die meiden van Idskenhuizen onder de duim te krijgen.

  De scheids floot en de tweede helft was begonnen. Het was meteen weer een bloeddorstige strijd. VVI kwam gevaarlijk naar de goal. Cornerina had dit al snel in de gaten en kwam in de strijd met VVI. Ze kreeg een druk van VVI waardoor ze op de grond tegen een andere speler aan viel waardoor QVC een vrije trap tegen kreeg dichtbij de 16 lijn. Wat? Watskeburt scheids? Hier was zij het niet mee eens, maar accepteerde het uiteindelijk toch.
  QVC ging klaar staan voor het schot. Er werd een muurtje gecreëerd.
  VVI zette zich schrap en nam een aanloop op de bal en schoot de bal de lucht in richting de goal. Miss Piggy had dit allang in de gaten en pakte de bal vanuit de lucht in haar handen.

  De laatste minuten van de wedstrijd gingen in. En oh wat was dit zenuwslopend! De nummer 10 van VVI maakte nog een actie, waardoor ze de bal keihard op de paal schoot. De dames van QVC hadden hun hart in de keel zitten. Dit ging ook nog maar net goed, maar hier bleef het gelukkig ook bij.

  1-0 voor de dames van QVC! 3 punten in the pocket!

  Volgende week mogen we om half 3 uit tegen Bolsward, maar voor nu eerst genieten van deze overwinning en aankomende week weer goed trainen met de kippenboer!