• Al met al hebben we nu 9 maand bezoek van het Corona-virus. Normaal zorgt QVC ervoor dat we met z'n allen sportief bezig zijn, een gezellig samenzijn voor iedereen die zich betrokken voelt tot onze prachtige club! Dit wordt nu drastisch verstoord, helaas, maar we gaan ervoor om weer knallend los te gaan als we weer echt los mogen!

    Ook op sponsorgebied hebben we enkele tegenvallers moeten incasseren, helaas hebben Nautisch Kwartier en Hubert Stavoren na jarenlang hoofdsponsor te zijn geweest in de Sponsorgroep hiervan hun lidmaatschap opgezegd. Bij deze nogmaals dank voor jarenlange samenwerking. Daarentegen kunnen we met gepaste trots melden dat we de Staverse Vishandel van Jurjen Pruis bereid hebben gevonden om toe te treden tot onze Sponsorgroep!

    Nu we niet meer wekelijks elkaar een rondje kunnen geven in de kantine hebben we de actie lopen rondje voor de club, hierbij kun je toch een rondje geven maar dan aan QVC! klik hier

    Als bestuur zijn we op de achtergrond druk bezig met allerlei zaken en zijn van doel er weer wat moois van te maken zodra we weer los mogen! Voor nu eerst alvast fijne feestdagen en pas op elkaar!

    "Hou fol, hou moëd, KOMT GOËD!"

    Het bestuur